despre noi

Importator direct de profile de Aluminiu si PVC, marca VIVA, suntem dedicati dorintei de a aduce pe piata din Romania a unei game de produse la o calitate Premium dar la preturi mai mult decat Competitive.

Astfel am deschis primul depozit din Constanta, cu acoperire atat in judetul Constanta cat si in zonele limitrofe (Galati, Tulcea, Braila si Ialomita), in care oferim din stoc, toate categoriile de repere necesare producerii de tamplarie din aluminiu, pereti cortina, balustrade din aluminiu tip menghina si alte confectii.

In calitate de parteneri oficiali VIVA, garantam calitatea produselor si asiguram existenta unui stoc permanent de profile si accesorii necesare productiei.

Principiile dupa care ne ghidam sunt inca de la inceput:

1. Atentia la nevoile clientilor – cu noi aveti garantate calitatea si competitivitatea preturilor

2. Consultanta gratuita – apelati cu incredere la sfaturile unui specialist AluminiuConstanta.ro atat pentru alegerea elementelor necesare productiei cat si pentru echipe specializate in productia de tamplarie Aluminiu, care va vor ajuta sa va realizati proiectele.

3. Suntem dedicati inovatiei – in calitate de parteneri VIVA asiguram productia cu cele mai moderne si noi tehnologii.

Suntem dornici sa ne demonstram perfectionismul si sa va sprijinim in alegerea produselor dedicate nevoilor dumneavoastra de comfort si siguranta.

Multumim,

Echipa AluminiuConstanta.ro

Aluminiu Constanta
Depozit Profile Aluminiu
Aluminiu ConstantaPVC Constanta